Aircooled Scheveningen 2016

0

aircooled scheveningenVorig jaar vielen we met onze neus in de boter. We gingen gewoon een wandelingetje maken op de boulevard, toen we ontdekten dat deze vol stond met oldtimers. Vooral de VW camperbusjes vind ik altijd geweldig, er waren zòveel verschillende! Ik kreeg meteen zin in vakantie. Dit jaar ben ik beter voorbereid, want nu wéét ik dat aircooled Scheveningen weer is, en wel op 22 mei 2016 van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Beachevent
Aircooled Scheveningen is het grootste aircooled beachevent van Nederland. Op de boulevard van Scheveningen komen tijdens dit gezellige evenement honderden Kevers en VW-busjes te staan. Vergaap je aan de vele luchtgekoelde oldtimers en doe mee aan de activiteiten op het strand of op De Pier.

Modellen
Aircooled Scheveningen refereert aan de luchtgekoelde motoren van de geshowde oldtimers. Vrijwel alle ooit gebouwde modellen VW-Kevers zullen te zien zijn, zoals Brilkevers, Ovaalkevers, Cabriolets, Ratlook, Custom Build, Spijlbussen, Sambabussen, Campers en Pick-Ups. Er zullen ook echt unieke modellen tussen staan, zoals onder andere een brandweerwagen en een ambulance.

Website
Twitter

Share.

Leave A Reply