Een musthave voor elke Haagse moeder!

0

Haagse Moedergids cover Alle Haagse mama’s weten het. Zodra je mama wordt, verandert een stad als Den Haag. Ging je vroeger tot laat stappen? Nu ben je blij als je even kunt bijkletsen met een vriendin in een hip koffietentje. Waar de kinderwagen tussen de tafeltjes past. En het personeel je niet geïrriteerd aankijkt als je baby begint te huilen of je peuter een glas limonade omstoot.

Waar je vroeger uren kon rondstruinen in de binnenstad, op zoek naar dat allerleukste jurkje, ben je nu vooral bezig om winkels te zoeken waar je originele outfits voor jouw kleintje kunt scoren. Of goede schoenen. En vergeet ook zeker niet die geweldige speeltuinen die Den Haag rijk is. Zodat je even een paar minuutjes ongestoord op je smartphone kunt surfen, terwijl je kinderen lekker spelen.

En op welke plek vind je de lekkerste ijsjes? Welke winkel moet je zijn om de meest verantwoorde sinterklaascadeautjes en verjaardagscadeautjes te scoren?

de haagse moedergids drees koren

Waar kun je terecht voor kinderopvang, fotografie, ontspanning, gezonde voeding enz enz. De Haagse Moedergids heeft het allemaal. Al die adresjes die je nodig hebt. Alles waarvan jij als mama je afvraagt of het in Den Haag zit? Het staat er in. En dus moet je het hebben!

Leuk in Den Haag was vandaag bij de lancering en het was top! Er was thee met heerlijke raw chocolate, scones met lemon curd van de Bakkerswinkel, er waren bubbels, heeeel veel lieve kindjes die werden bezig gehouden, een fijne tuin met zon, en boel mensen en natuurlijk het boek! Ik heb er meteen eentje gekocht en ben verrast door de leuke adresjes die ik vond, waarvan ik een deel zeker niet kende.

Wil je het boek kopen? Je vindt hier een online verkooppunt.

lancering haagse moedergids

Share.

Leave A Reply