Den Haag Outdoor 2018

0

IMG_1568Afgelopen zaterdag was alweer de 2e editie van Den Haag Outdoor, een festival met nationale en internationale DJ’s en verschillende muziekstijlen, zoals techno, techhouse, deelhouse, house, latin, urban, electric, classic en disco. Op een prachtige locatie in Den Haag, het Zuiderpark, kon je deze dag genieten van  een gezellige sfeer, coole dj’s en lekker eten. Den Haag Outdoor 2018 was en succes, we zijn nu al benieuwd naar volgend jaar!

Den Haag Outdoor 2018

Met in totaal 6000 bezoekers was het gezellig druk. Het begon zo rond het middaguur wat matjes, maar de stemming zat er al direct goed in. We deden een drankje met uitzicht over het terrein en daarna een tour langs alle podia en stages. In het midden van het terrein hoorde je de muziek door elkaar, maar had je bij het podium zelf gelukkig geen last van.

dj warren fellowdj den haag outdoor

Stages

Op de vijf stages werden verschillende muziekstijlen gedraaid. Zo was er House Urban, een deephouse en techhouse stage, Het Foute Feest, de Asta Stage en de Techno stage, ieder met hun eigen DJ’s en gezelligheid. Bij het Foute Feest werden vooral de “foute nummers” gedraaid en in de avond was Dries Roelvink er te gast. In de Tencho tent kwam Remy en Joey Beltram. De Kraaien kon je bewonderen in de House Urban stage. Voor het volledige aanbod kun je kijken op de website van Festival Den Haag Outdoor.

asta podium den haag outdoorden haag outdoor overview

Food

Ook aan de inwendige mens was gedacht. Er was een roodplein met allerlei foodtrucks met diverse gerechten. Zo aten wij een heerlijke hotdog, kon je een tosti scoren, patat, maar ook gezonde smoothies die (en ik spreek uit ervaring) heel erg lekker waren! De cocktailbar deed eveneens goede zaken, voor mij wat de gintonic iets te bitter, dus ik hield het bij rosé.

Dansen!

Er werd natuurlijk volop gedanst, zoals dat ook hoort op een gezellig festival. Lekker uit je dak gaan, mensen kijken, genieten van de DJ’s die hun stinkende best staan te doen, wat wil je nog meer? Volgend jaar ook dit toffe festival bijwonen? Houd de website dan in de gaten voor de ticketverkoop.

Praktische informatie

Het beste kom je op de fiets, want parkeergelegenheid is er niet zoveel. Wij waren overigens wel met de auto, maar hadden deze in een van de omliggende straten geparkeerd. Met zo’n 10 minuten lopen waren we bij de ingang van het Zuiderpark in de buurt van de Vreeswijkstraat. Meer informatie over parkeren vind je ook eer op de website.

smoothies den haag outdoorIMG_1608

Share.

Leave A Reply