Family Weekend Bucket List #5

0

Er zijn dit weekend in de stad weer een heleboel leuke dingen te beleven en te doen. Wat staat er bij jullie op het programma?

Op zondag 10 april 10.00 uur kan je in de Koninklijke Schouwburg naar ‘In de Verte’. Het is een beeldende, interactieve en muzikale voorstelling voor de allerkleinsten over weggaan en weer thuis komen. En ook over het avontuur daar tussenin! Het is een fantasierijke voorstelling over verlangen naar een plek waar je niet bent. Verlangen is de brandstof voor fantasie. En wie kan fantaseren, die kan bij de verte komen. De voorstelling duurt maar 35 minuutjes en is daarmee geschikt voor de allerkleinsten (vanaf 2 jaar).

img0613_31

Het verhaal van Beauty and the Beast kent natuurlijk iedereen. Momenteel is de Joop van den Ende-musical exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen te zien. De adembenemende decors, prachtige kostuums en de muziek van meervoudig Academy Award winnaar Alan Menken nemen je mee in dit verhaal over de kracht van ware liefde. Grote Nederlandse musicalsterren schitteren in dit hartveroverende spektakel, waaronder Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Loeki Knol en Tony Neef.

De musical speelt elke week van dinsdag tot en met zondag. De avondvoorstellingen beginnen om 19:30 uur. Op zaterdag begint de middagvoorstelling om 14:30 uur en zondag om 16.00 uur. Leuk voor alle leeftijden!

logo_batb

Planet Jump is een Indoor Trampoline Park gevestigd in een karakteristiek gebouw met een sportbestemming aan het Stadhoudersplantsoen 28. Het is vlakbij het Museon en het Omniversum. De kerk is ingericht met een arena van 32 trampoline velden en een 28 meter lange Jumpbaan. Je koopt een ticket voor een uur en vooraf reserveren wordt aangeraden!

feest1

Nog meer weekendtips? Dutch-bees deelt op haar weekend bucket list, tips voor een bewuste levensstijl. Van heerlijke proeverijen maar dan gezond tot alle feel-good initiatieven en evenementen in Den Haag, exclusief door Haagse ondernemers met hart voor de stad! Check them out!

Fotocredits:
Koninklijke Schouwburg
AFAS Circustheater
Planet Jump

Share.

Leave A Reply