Het jaarlijkste vuurwerkfestival start weer!

0

vuurwerk scheveningenIedereen in Den Haag of omstreken kent het jaarlijkste Internationale vuurwerkfestival wel. Waar je ook woont in de buurt, je kunt het spektakel altijd horen en zien van ver. Natuurlijk is het nog leuker om op het strand te gaan kijken. Picknickkleed mee, flesje champagne in de koelbox, wat lekkere hapjes en romantische met z’n tweeën of gezellig met een hele groep genieten van het vuurwerk.

Het jaarlijkste vuurwerkfestival start weer!

Ook dit jaar is het jaarlijkste vuurwerkfestival weer en wel op 10 & 11 en 17 & 18 augustus 2018. Op deze dagen staat Scheveningen in het teken van bijzondere vuurwerkshows. Acht landen strijden om de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’.

Opening

Op vrijdagavond 10 augustus wordt het Vuurwerkfestival geopend met de show van Japan, gevolgd door de show van Oostenrijk. Tijdens de finaleavond op zaterdag 18 augustus verdedigt Spanje haar titel en sluiten zij, na de show van China, het festival af. Hierna wordt het winnende land door de jury bekendgemaakt. De vuurwerkshows beginnen alle avonden omstreeks 21.45 uur en 22.30 uur.

Kom jij ook?

Heb jij zin om dit leuke evenement te bezoeken? Dan heb je natuurlijk meer informatie. Die vind je op de website van het vuurwerkfestival. Het wordt vast weer hartstikke leuk! Met een beetje geluk zie je die avond misschien nog wel zeevonk ook. Op dit bijzondere natuurverschijnsel is namelijk veel kans bij mooi en warm weer!

Share.

Leave A Reply