Jubileumeditie voor het Cool Event

0
cool-event-2016

Foto: Johan Berkhout

Van 13 november 2016 t/m 15 januari 2017 wordt voor de 10e keer het Cool Event Scheveningen georganiseerd. De inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan ‘Kurhausplein on ice’ wordt 13 november feestelijk geopend. Begin december opent ook de ‘roetsjbaan’: een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard. Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd in Scheveningen. Tijdens de opening op 13 november zal ook de volledige evenementenkalender bekend worden gemaakt.

Winterpret voor jong en oud

Ieder jaar is het weer dikke pret op de Scheveningse IJsbaan. Of je nu komt sleeën of schaatsen, lekker glühwein drinkt of alleen aan de kant komt genieten van het winterse tafereel, je zult je op zeker vermaken. Elke dag tussen 13 november en 15 januari van 10.00 tot 22.00 uur kun je er schaatsen. De feestelijke opening van de schaatsbaan op 13 november is de start van de jubileumeditie van het Cool Event. Op 3 december volgt de opening van de ‘roetsjbaan’. De 30 meter lange ijsglijbaan heeft zijn startpunt op het bovendek van de pier, vanwaar men zo de boulevard op glijdt richting de Palace Promenade.

Arrangementen

Groepen kunnen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk voor maar € 3,00 per persoon. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bezoek aan het Cool Event te combineren met een bezoek aan SEA Life. Ook voor studenten, kinderfeestjes en bezoekers die het Cool Event willen combineren met een bezoek aan de Pathé-bioscoop, Glow Golf of één van de omliggende restaurants zijn speciale arrangementen samengesteld.

Meer informatie?

Op de website van Cool Event kun je alles vinden wat je weten wilt. Veel ijspret gewenst!

cool-event-by-night

Foto: Johan Berkhout

Share.

Leave A Reply