Modebedrijf We are Labels

0

In het historische pand De Passage is de tiende store van het Nederlandse modebedrijf We Are Labels te vinden. Een heerlijke winkel vol kleine en internationale modemerken voor dames en heren.

We Are Labels

Het straatbeeld in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen kan niet langer bedacht worden zonder We Are Labels. Het Nederlandse modebedrijf opende eind 2010 haar eerste boetiek in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In razendsnel tempo kwamen daar nog eens een webshop en negen winkels bij in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Antwerpen en dan nu Den Haag. Bij We Are Labels vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren. Daarnaast vind je bij We Are Labels een mooie selectie aan gifts en accessoires.

BJC_7910 BJC_7947

“Zelf ben ik geboren en getogen in Den Haag”, zegt We Are Labels oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. “Dat maakt het uiteraard extra bijzonder om daar nu ook onze store te hebben”. De Passage is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van origine het oudste winkelpand van Nederland. Het prachtige gebouw is dan ook niet voor niks een gewaardeerd UNESCO monument.

Bovendien voegt het modebedrijf op geregelde basis nieuwe merken aan zijn collectie toe.We Are Labels heeft een sterke en unieke brand DNA en creëert eigen content die hier perfect op aansluit. De collectie van We Are Labels is on-trend én affordable, daarom is 80% van de collectie geprijsd tussen de € 40 en € 80. Bovendien komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen en blijft het aanbod zo enorm gevarieerd. We Are Labels biedt hiermee een onderscheidend concept en is een mooie vervanger voor het standaard modestraatbeeld.

Wij zijn fan. How about you?

 

Share.

Leave A Reply