Bar Kitchen Wicked Wines

0

Het is geen geheim dat Leuk in Den Haag fan is van Wicked Wines in de Bazarstraat. En zo gek is dat niet. Bij Wicked Wines klopt gewoon alles. De locatie (mét prachtig mooi terras op het Anna Pawlonaplein), de bediening (altijd vriendelijk en zeer deskundig), het eten (verrassend en vernieuwend) en natuurlijk de wijntjes. Of je nu van een bijzonder wijntje houdt en wel eens wat nieuws wilt proberen, of juist altijd je eigen bekende glaasje drinkt, alles is mogelijk bij ‘de Wicked’.

Onlangs heeft de Wicked haar naam veranderd van bar/restaurant naar bar/kitchen. Of je nu komt voor een lekkere lunch, een uitgebreide borrel of een heerlijk diner, bij de Wicked ben je altijd welkom. Op het vernieuwde menu vind je een groot aantal gerechten die perfect zijn om te delen, en delen is echt super fijn. Zo kan je van alles wat proberen en de hele avond lekker kletsen en blijven genieten.

Toppers

Tijdens de borrel is de Wicked plank een absolute aanrader. Het is een verzameling van de meest perfecte Spaanse vleeswaren en kazen geserveerd op een grote houten plank. Wijntje erbij en olé, het lijkt wel alsof je in Spanje bent. Van de Dim Sum gerechtjes en het uitgebreide aanbod aan sushi loopt het water me alleen al in de mond als ik het op de menukaart zie staan.Ook een gerecht waar je je vingers bij aflikt (letterlijk) zijn de slow ribs. Deze varkensribbetjes worden gemarineerd in een eigen rub en geserveerd met ketjap-kambingsaus en sesamzaadjes. En trust me, deze wil je niet delen maar houd je liever voor jezelf alleen! spaanse plank WickedSlow ribs

Wicked Ways

Natuurlijk is er naast borrelen en dineren nog meer mogelijk. Wat denk je van een gin & tonic proeverij, een bbq of een diner op maat?  Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het Vimeo filmpje of kom gezellig langs! See you at Wicked Wines!

Bar Kitchen Wicked Wines
Bazarstraat 42
2518 AK Den Haag
T 070 3458660
info@wickedwines.nl

Share.

Leave A Reply