Bedrijfsuitje in de regio Den Haag

0

Voor mijn werk heb ik een hele tijd in de personeelsvereniging gezeten. Voorzitter geweest, dat ook nog. Hartstikke leuk, maar ook veel georganiseer! Het is dan wel fijn als je een bedrijf in de arm kunt nemen die diverse taken voor je oppakt. Om te beginnen natuurlijk het bedenken van je bedrijfsuitje, een goed begin is het halve werk! Hulp bij het vormgeven van je uitje, het plannen en een goede begeleiding zijn verder onontbeerlijk. Je hoeft je zelf dan niet meer druk te maken en kan volop meedoen en meegenieten van het event. Mister Den Haag

Mister Den Haag

Een vriendin wees me op Mister Den Haag, een bedrijf wat al meer dan 10 jaar in zowel binnen- als buitenland bedrijfsuitjes en teambuilding events organiseert, onder andere in de regio Den Haag. Met al z’n mooie plekken is de Hofstad een uitgelezen plek om een fijn uitje te organiseren op verschillende locaties. Zo heeft de stad meerdere buurten die leuk zijn om aan te doen met een city game. Het Wijnhavenkwartier, China Town, het centrum met Binnenhof, Noordeinde en de Paleistuinen, de Archipel en Scheveningen zijn wekelijks decor voor de tofste bedrijfsuitjes.

Een mooie manier om Den Haag goed te leren kennen is aan de hand de Discovery Game. Een perfecte wijze om sightseeing met teambuilding, actie en gezelligheid te combineren. Onder begeleiding van de jonge en enthousiaste mensen van Mister Den Haag bezoek je onder andere de Ridderzaal, het Binnenhof en de Eerste of Tweede Kamer. De prijs voor dit ongeveer vier uur durende arrangement is € 37,50 en dat is inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game, prijs voor het winnende team, film, gids, bezoek Ridderzaal en bezoek Eerste- of Tweede Kamer. Indien gewenst kan dit bedrijfsuitje worden aangevuld met lunch, borrel en/of diner. Maar dit is natuurlijk niet het enige, op de website vind je volop leuke ideeën voor een bedrijfsuitje. En wil je iets speciaals? Dat behoort óók tot de mogelijkheden, Mister Den Haag ontwerp graag samen met jou het perfecte bedrijfsuitje.

Woon je niet in de regio Den Haag? Niet getreurd! Er zijn ook mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Rotterdam en een bedrijfsuitje in Amsterdam.

 

credits uitgelichte afbeelding

 

Share.

Leave A Reply