Strandconcert Live on the Beach met Anouk

0
lotb-anouk-poster-2018-rondeVorig jaar was het ondanks de regen een zinderende show, heb ik van horen zeggen trouwens. Ik was er zelf niet bij. Maar ik weet nog dat ik de tweets voorbij zag komen en iedereen die de regen wèl had getrotseerd razend enthousiast was. Zo enthousiast zelfs, dat ik baalde dat ik er niet bij was… Ik heb gewoon een geweldig strandconcert Live on the Beach met Anouk gemist, maar ik heb mazzel!

Nieuwe kans

Gelukkig krijg ik namelijk, en met mij vele andere mensen, een nieuwe kans. Ook dit jaar komt de meest succesvolle rockzangeres van Nederland weer een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert vindt plaats op vrijdag 7 september. Op het Scheveningse strand kunnen bezoekers van Live on the Beach met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van Anouk.

Scheveningen

Het is voor de tweede keer op rij dat Anouk een concert op het Scheveningse strand geeft. Vorig jaar trad Anouk maar liefst drie maal op in de Ziggo Dome, was ze headliner op verschillende festivals én gaf ze een uitverkocht Live on the Beach strandconcert. Dit concert was zo’n groot succes dat zij dit jaar  terugkeert naar Scheveningen. Anouk: “Live on the Beach was vorig jaar heel bijzonder. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”
PLF_1948

Voorprogramma

Het voorprogramma van dit strandconcert zal worden verzorgd door de bands Rondé en Son Mieux. Rondé maakt dansbare, aanstekelijke indiepop. Radiozender 3FM is groot fan en bekroonde maar liefst de drie singles ‘Run’, We Are One’ en ‘Why Do You Care?’ tot Megahit. Son Mieux is één van de meest toonaangevende indiebands van dit moment. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Van het aankomende debuutalbum is inmiddels de single ‘Hiding’ verschenen.

Kaarten voor Strandconcert Live on the Beach met Anouk

Tickets voor het Strandconcert van Anouk zijn te koop via de website Liveonthebeach. Er zijn diverse arrangementen verkrijgbaar. Zorg dat je met het openbaar vervoer komt, want zeker op een mooie stranddag kan het erg druk zijn. De kale Ticketprijs is € 37,50 (excl. Servicekosten) en de locatie waar dit concert gehouden wordt is het strand van Scheveningen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd.
PLF_1614
Share.

Leave A Reply