Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

0

Oké, het duurt nog even, maar het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen wat in het weekend van 10-11 en 17-18 augustus 2018 plaatsvindt is er eentje die je niet mag missen. Alvast noteren in de agenda’s dus! Het grootste vrij toegankelijke vuurwerkevenement van Europa wordt inmiddels voor de 39e keer georganiseerd. Iets om trots op te zijn!

Het festival wordt georganiseerd door de Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Een van de doelstellingen van deze stichting is om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat een afvaardiging van de boulevardondernemers, de strandpaviljoenhouders en de hotels.

Jaarlijks gaan honderdduizenden bezoekers naar Scheveningen om te genieten van de mooiste vuurwerkshows. Ook dit jaar gaan verschillende landen met elkaar de strijd aan voor de prestigieuze titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’. Dit resulteert in twee weekenden vol spectaculaire vuurwerkshows boven de Noordzee. De deelnemende landen worden binnenkort bekend gemaakt. Houd voor meer informatie de website van het vuurwerkfestival in de gaten.

vuurwerkfestival

Share.

Leave A Reply